Aug
16

Kurshelg i oktober. Push hands – En Parövning

Välkommen till en helg med Push hands – En parövning. Denna träning är en del av Tai Chi-träningen. Den del som sedan kan leda vidare till själva kampkonsten och sjävförsvaret. Här tränar vi oss i att lyssna följa och samverka med varandra. Helgen är öppen för alla oavsett tidigare träningserfarenheter. Jag vill betona att det… Continue reading »

Jun
11

Push hands i juli i Luleå

Push hands – Tui Shou. En del av träningen inom Tai Chi. Den del som närmar sig själva kampformen, självförsvaret. Att lära sig rena tekniker och rörelsestrategier som omsätts till praktisk träning. Parövningar, interaktion med din medtränare. Lyssna på dig själv, lyssna på din partner. Prova på i Luleå i sommar. 3 4 5 juli.… Continue reading »

Feb
25

Ny kursmöjlighet för fördjupning

Nu är det dags för fördjupning 22 april på Cityrehab, Bergvikskurvan 11 10.00-15.00 Välkommen till en dag då vi repeterar och fördjupar oss i Hui Chun Qigong. Ett perfekt tillfälle för den som gått någon av de tidigare kurshelgerna i denna unika QiGong-form med rötter i den traditionella träningen för Hälsa. Du som inte gått… Continue reading »

Dec
14

Kursdag i Råneå

Denna gång dyker jag upp i Råneå i allaktivitetslokalen bakom konsum.

Nov
27

Äntligen dags igen :)

Kika på inbjudan nedan och anmäl er till Tina :)

Oct
25

På gång i november

Det blir en dag i återhämtningens tecken, kanske den viktigaste dagen så här före jul.

Jul
04

Öst och Väst i samklang

Vadan denna rubrik? I maj hade jag ett mycket intressant möte med Marco Berg som driver Akubalans i Uppsala. Det blev ett möte där vi bytte tankar och erfarenheter kring behandling och vård ur ett Traditionellt Kinesiskt Medicinskt (TCM) perspektiv jämfört med ett västerländskt vårdperspektiv. Två olika perspektiv som tillsammans skulle skapa en fantastisk helhet. Marcos… Continue reading »

Jun
15

Workshop på gång :)

En tvådagars fulladdad workshop med Taiji Quan

May
01

10 års-jubileum

I år, som ett tioårsjubileum kom frågan igen, från samma person på samma företag. Nu gällde det QiGong som träning och för att minska stress.

Jan
10

Workshop 11-12 februari

Favorit i repris. Nu kommer en helg med Hui Chin QiGong. En gammal form som länge hölls hemlig för utomstående men som nu alltså är tillgänglig även här i Luleå. Du som gått tidigare får en möjlighet att repetera och fördjupa din träning och för dig inte gått är det ett fantastiskt tillfälle att lära… Continue reading »

Older posts «