Nov
29

Och sen kom corona….

Planer hade jag. Energi fanns och intresset likaså. Workshops planerades och genomfördes. Nya ansikten och även en del äldre kom och tränade. Sen kom Corona….. Avbokningar av planerade kurser, inställda workshops. Allt satt på paus. Förhoppningsvis kan vi återuppta det vi startade, fortsätta där vi slutade. Taiji Quan har funnits i flera 100 år, ja… Continue reading »

Oct
06

Kursdag på gång. 18:e oktober

Feb
08

Klasser eller kurser

Som många märkt så håller jag inga regelbundna klasser längre. Jag drev en studio i Luleå under åren 2007-2015 där jag undervisade regelbundet och hade flera olika klasser under veckan. Men det var då och nu är nu. I dagsläget erbjuder jag olika workshops, eller helgkurser om man vill ta det på svenska. Det har… Continue reading »

Apr
12

Kurs i Luleå 19 maj

Välkommen till en dag full med upplevelser. Oavsett om du är dansare, kampsportare,  idrottare eller bara generellt rörelseintresserad är detta dagen för dig. Missa inte att anmäla dig

Feb
08

Ännu mera Taiji Quan i Arvidsjaur

Här ser ni vad som planeras

Nov
12

December i Arvidsjaur

I december kommer det att bli en Taiji Quan-helg i Arvidsjaur.

Aug
16

Kurshelg i oktober. Push hands – En Parövning

Välkommen till en helg med Push hands – En parövning. Denna träning är en del av Tai Chi-träningen. Den del som sedan kan leda vidare till själva kampkonsten och sjävförsvaret. Här tränar vi oss i att lyssna följa och samverka med varandra. Helgen är öppen för alla oavsett tidigare träningserfarenheter. Jag vill betona att det… Continue reading »

Jun
11

Push hands i juli i Luleå

Push hands – Tui Shou. En del av träningen inom Tai Chi. Den del som närmar sig själva kampformen, självförsvaret. Att lära sig rena tekniker och rörelsestrategier som omsätts till praktisk träning. Parövningar, interaktion med din medtränare. Lyssna på dig själv, lyssna på din partner. Prova på i Luleå i sommar. 3 4 5 juli.… Continue reading »

Feb
25

Ny kursmöjlighet för fördjupning

Nu är det dags för fördjupning 22 april på Cityrehab, Bergvikskurvan 11 10.00-15.00 Välkommen till en dag då vi repeterar och fördjupar oss i Hui Chun Qigong. Ett perfekt tillfälle för den som gått någon av de tidigare kurshelgerna i denna unika QiGong-form med rötter i den traditionella träningen för Hälsa. Du som inte gått… Continue reading »

Dec
14

Kursdag i Råneå

Denna gång dyker jag upp i Råneå i allaktivitetslokalen bakom konsum.

Older posts «