Feb
25

Ny kursmöjlighet för fördjupning

Nu är det dags för fördjupning 22 april på Cityrehab, Bergvikskurvan 11 10.00-15.00 Välkommen till en dag då vi repeterar och fördjupar oss i Hui Chun Qigong. Ett perfekt tillfälle för den som gått någon av de tidigare kurshelgerna i denna unika QiGong-form med rötter i den traditionella träningen för Hälsa. Du som inte gått… Continue reading »

Sep
12

Kulturnatten 2017

Nyss var det alltså dags igen.  För Kulturnatten alltså. Förra året var jag det mest udda inslaget enligt festivalgeneralen med min uppvisning av Wudang Gong Fu. Vad jag var i år vet jag inte men givet ett udda inslag bland alla sång och musikinslag. Även i år var jag kontaktad av Folkuniversitetet för att ge… Continue reading »

Aug
05

Vad är på gång i Mörön? Jo detta

Mar
15

Ny Krönika ute

Hejsan Tycker du om att läsa krönikor, eller blir du nyfiken på vad en krönika från mig kan innehålla? Här kan du läsa en som jag skrev för 7 år sen men inte tidigare publicerat här. Ha en bra dag

Feb
05

Redan Februari, vad hände??

Ja, vad har hänt egentligen? Ganska mycket för egen del. Efter att ha arbetat som sjukgymnast med landstinget som arbetsgivare i över 15 år har jag nu gått över till den privata sektorn. Jag arbetar nu under eget namn på CityRehab i Luleå. CityRehab  är en privat sjukgymnastmottagning som funnits i över 25 år så man kan lugnt… Continue reading »

Nov
18

November rains…

Det må regna i november men det är grunden för fortsatt tillväxt. Utan regn blir det torka och i torkan växer få saker. Näring är viktigt. Liksom böngrodden behöver sin näring behöver även vi människor vår näring. En viktig sådan kan vara motivation och inspiration. Att få energi i höstmörkret, energi att orka och att… Continue reading »

Dec
15

Terminsavslut och start :)

Nu ser jag fram emot 2014.
Ett år med mer träning, fler möten och mer utveckling för alla. Min förhoppning är att fler ska hitta till studion, fler ska se möjligheterna med det jag erbjuder. Och att jag själv genom min egen träning fortsätter utvecklas framåt.

Oct
19

TIDNINGEN PÅ BESÖK

I måndags hade jag tidningen på besök i studion.
Detta i samband med att SPF bokat in sig för en
introduktion i medicinsk QiGong.

Sep
01

WORKSHOP OKTOBER

Nu är det klart, det blir en WORKSHOP med Simon Brunström.

May
25

HÖSTTERMINEN v35

Här lär du dig QiGong och Taiji Quan från grunden.

Older posts «