May
26

Tai Chi utomhus, start 1 juni

Tai Chi Chuan vid Hälsans Hus. Vi träffas vid parkeringen. Lär dig en kort form och få grunder för en hel träningssommar Fyra tisdagar i Juni Start 1/6 Kl 19.15-20.45 600kr för alla tillfällen alt 200kr/tillfälle. Betalas på plats, använder swisch Lärare Roland Fransson. Tai Chi Chuan och Qigong-lärare Anmälan och frågor via mail till… Continue reading »

Apr
15

Äntligen dags för utomhus-action

  Tisdag 27:e april Skriv upp datumet. Bagua-QiGong fyra tisdagar. 19.30-21.00. 600 kr Södra hamnplan i Luleå, vi träffas vid kranen (Inställt vid regn) Anmäl ditt intresse till mig. Sprid gärna vidare till fler  

Dec
27

Slutet, eller början….

Vi lämnar nu snart 2020. Året som för alltid kommer att vara intatuerat i våra sinnen. Vi sörjer dom som inte är med oss längre och vi sörjer allt vi inte kunde göra. Vi inser att inget kommer att bli vad det tidigare var. Vi inser att livet för alltid kommer att vara “det nya”.… Continue reading »

Mar
25

Unikt Erbjudande våren 2020

Nu kommer ett one of a kind-erbjudande för våren 2020. Varför inte passa på att lära dig Taiji Quan eller QiGong? Jag erbjuder just nu privat undervisning one to one. Du bokar tio pass (60 min) med mig helt exklusivt. Tider och plats (i Luleå) bestämmer vi tillsammans. 1500 :- kostar det dig. En investering… Continue reading »

Feb
08

Klasser eller kurser

Som många märkt så håller jag inga regelbundna klasser längre. Jag drev en studio i Luleå under åren 2007-2015 där jag undervisade regelbundet och hade flera olika klasser under veckan. Men det var då och nu är nu. I dagsläget erbjuder jag olika workshops, eller helgkurser om man vill ta det på svenska. Det har… Continue reading »

Sep
19

Workshop Bagua QiGong

Välkommen till en dag i Luleå med spännande träning och upplevelse Bagua QiGong är meditation,  styrketräning, uthållighetsträning, flöde energi och stabilitet. Allt ryms i de övningar vi kommer att gå igenom.   Välkommen med din anmälan

Feb
25

Ny kursmöjlighet för fördjupning

Nu är det dags för fördjupning 22 april på Cityrehab, Bergvikskurvan 11 10.00-15.00 Välkommen till en dag då vi repeterar och fördjupar oss i Hui Chun Qigong. Ett perfekt tillfälle för den som gått någon av de tidigare kurshelgerna i denna unika QiGong-form med rötter i den traditionella träningen för Hälsa. Du som inte gått… Continue reading »

Sep
12

Kulturnatten 2017

Nyss var det alltså dags igen.  För Kulturnatten alltså. Förra året var jag det mest udda inslaget enligt festivalgeneralen med min uppvisning av Wudang Gong Fu. Vad jag var i år vet jag inte men givet ett udda inslag bland alla sång och musikinslag. Även i år var jag kontaktad av Folkuniversitetet för att ge… Continue reading »

Aug
05

Vad är på gång i Mörön? Jo detta

Mar
15

Ny Krönika ute

Hejsan Tycker du om att läsa krönikor, eller blir du nyfiken på vad en krönika från mig kan innehålla? Här kan du läsa en som jag skrev för 7 år sen men inte tidigare publicerat här. Ha en bra dag

Older posts «