«

»

Feb
08

Klasser eller kurser

Som många märkt så håller jag inga regelbundna klasser längre. Jag drev en studio i Luleå under åren 2007-2015 där jag undervisade regelbundet och hade flera olika klasser under veckan. Men det var då och nu är nu.
I dagsläget erbjuder jag olika workshops, eller helgkurser om man vill ta det på svenska. Det har blivit 2-4 per år sista åren.
Innehållet varierar från QiGong till Taiji Quan och ibland även meditation. Genomgående tema är Hälsa Friskvård och bra träning.

Man kan betrakta dessa kurser som länkar i en kedja. Varje länk kan studeras helt fritt och var för sig. Ju fler länkar man har desto längre kedja kan man själv börja skapa. Länkarna hänger ihop på olika sätt och du själv väljer ditt bygge.
Nästkommande länk erbjuds om två veckor i Arvidsjaur. Vissa kommer, vissa kommer inte. Helt upp till var och en att själv välja och prioritera. Det jag vet är att dom som kommer får tillgång till en länk dom inte hade tidigare.

Vi ses i Arvidsjaur
ps klicka på bilden för större visning. ds