«

»

Sep
16

UPDATE

Hösten rullar nu in med stora blöta steg i vårt län.
På Helheten har terminen börjat och träningarna är igång.
Måndagar ges det klasser i QiGong, Taiji Quan och Wudang Gong Fu. Torsdagar är det Wudang Gong Fu som gäller för hela slanten. Mer exakta tider och passbeskrivningar hittar man här.

En fråga jag fått är om man måste gå på alla pass och det måste man ju inte. Man väljer själv vad man vill satsa på utifrån intresse och ambition. Någon är enbart intresserad av QiGong,  någon annan vill prova Taiji Quan till att börja med. Men om man vill kan man givetvis komma på alla pass och därmed få riktigt mycket och fram för allt bra träning under veckan.

En annan sak som kan vara bra att veta är att träningen räknas som friskvård och går därmed under friskvårdsregler. Du kan alltså ta med ditt friskvårdsbidrag hit så fakturerar jag arbetsgivaren.

11 September annordnades “Kampsportens dag” här i Luleå. En dag där Luleås  alla kampsportsföreningar var inbjudna att visa upp sig för den inbjudna allmänheten. Ett arrangemang som hölls i Gammelstads sporthall. Luleå kommun och Fritidsförvaltning stod som arrangörer och jag som ansvarig.
Fem olika föreningar fanns på plats och gav uppvisningar samt olika provapå-klasser. Ett tjugotal intresserade besökte dagen och deltog med glädje i klasserna också.
Inte så stort eller välbesökt men tanken är att genomföra arrangemanget återigen nästa år, då lite större, lite bättre.

Nästa vecka, den 22:a september startar kursen “QiGong – rörelser för hälsa“. En kurs som ges i samverkan med ABF. Dit anmäler man sig och även betalar.

Välkommen till studion.

Roland

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>