«

»

Feb
05

Redan Februari, vad hände??

Ja, vad har hänt egentligen? Ganska mycket för egen del.

Efter att ha arbetat som sjukgymnast med landstinget som arbetsgivare i över 15 år har jag nu gått över till den privata sektorn.
Jag arbetar nu under eget namn på CityRehab i Luleå. CityRehab  är en privat sjukgymnastmottagning som funnits i över 25 år så
man kan lugnt säga att mottagningen är inarbetad.

Här kan man få behandling för både kropp och själ. Vi har en bred kunskap och många års samlad erfarenhet av allt från idrottskador
till smärtproblematik, utmattningssyndrom och graviditetsbesvär. Och mer därtill. Här finns i dagsläget 9 sjukgymnaster redo att möta dina behov.
För egen del arbetar jag mycket med akupunktur, QiGong och Taiji-baserad rörelseterapi, uppträning av allt möjligt i vår träningshall.

När det gäller den egna träningen så fortgår den precis som tidigare. Jag fördjupar mig i det egna arbetet och utvecklas mer och mer inom mig själv.

När det gäller workshops och kurser så ställer jag alltid upp som lärare, instruktör, kursledare. Dit man vill att jag kommer åker jag.
Nu närmast blir det en resa till England för en tvådagars workshop i Peterborough.

Föreläser gör jag också. Detta i sammarbete med novarum talarförmedling och gruppen BD10. Här fokuserar jag på att tala om Hälsa men givetvis kan
andra ämnen också vara aktuella. Bara fråga så ser vi vad vi kan lösa.

En liten uppdatering från min ringhörna :)

Vi ses där vi ses