«

»

Feb
06

Åhörarkommentarer

När jag föreläst om Hälsa och Egenvård i olika sammanhang får jag ofta den spontana reaktionen från åhörare “Varför fick jag inte höra dig tidigare? Hade jag gjort det hade jag inte gått in i väggen för fem år sen”. eller “Fler borde höra dig, det handlar om livet och överlevnad”. En tyckte så här “Du borde föreläsa på varenda skola i Sverige med det du tar upp”. Sådana kommentarer stärker mig i att fortsätta föreläsa när tillfälle ges, fortsätta prata om det jag gör, fortsätta sprida kunskap och motivera till Livet.

Det jag tar upp är egentligen inte mycket nytt. Lite nya forskningsresultat kanske men annars så är det det vi redan vet men på något sätt lyckats glömma eller tappa bort.
Jag visar på sammanhang, på hur saker hänger ihop. Jag utgår från den levande människan idag och den vardag som vi befinner oss i. Jag ser vad som är möjligt för just dig och försöker hjälpa dig hitta den där motivationen eller inspirationen för att göra det där som du redan vet är bra.
Det är vad jag gör.

Vill du att jag kommer till just er och föreläser är det bara kontakta mig.