«

»

Nov
06

NÄR MAN MINST ANAR…

Ibland händer det oanade saker.

Fick en förfrågan som ledde till ett uppdrag.
Resultatet kommer att visas i den engelska televisionen till jul.

Bakgrunden är denna…
Ett engelskt Tv-bolag spelar in ett reseprogram. Deltagarna i programmet åker runt i europa och provar olika aktiviteter.  Deltagarna består av sju par och efter varje program röstas ett par ut som får åka hem och ett nytt par tar deras plats. Annorlunda reseprogram som samtidigt är en reality-show. Man är inne på 12:e sändningsomgången nu så man har hållit på ett tag.

Igår lördag var turen kommen till en Taiji Quan-upplevelse i Sverige och det hos mig med mig som lärare.
Med studion full av kameror, mikrofoner och programdeltagare fick jag instruera på engelska och visa dom “rätta” rörelserna. Deltagare med olika åldrar och förutsättningar för de övningar dom fick prova gjorde sitt bästa med stor inlevelse. Någon hade det relativt lätt och någon annan inte alls lika lätt. Det roliga var att alla verkade uppskatta upplevelsen och några sa spontant att detta skulle dom ta upp i england efter hemkomsten.

Nu är det bara vänta några veckor och sedan pejla in engelska channel four för att se vad det blev.

Som sagt, alla lördagar är inte likadana…

Vi ses där vi ses
Roland

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>