«

»

Jun
12

ADVENTURE


Nu är det nära.
På tisdag kl 16 avgår det flyg som kommer att ta mig på en annorlunda resa.

Slutdestinationen är ett berg mitt i Kinas rike, Wudang-berget. Platsen där enligt legenden Taiji Quan uppstod för 800-1000 år sedan.
Berättelsen säger att munken Zhang San Feng i en dröm studerade en tranas kamp med en orm och utifrån detta skapade han sedan Taiji. Nu finns det fler och andra historier om hur Taiji skapades men den om tranan och ormen är den vanligaste.

På berget ska jag i alla fall möta upp med min mästare Jakob Isaksson på Wudang Gong Fu and health academy.
Under två veckor kommer jag att hårdtränas och matas med kunskap, luft och inspiration för mina vidare studier. Vad jag kommer att få göra? Ingen aning men det blir det jag behöver, det vet jag.
Med mig på resan följer dels min elev Mattias Isaksson samt en tränarvän från Uppsala, Danne.

Ni som tränat och studerat för mig en tid börjar bli vana med begreppen “före” och “efter”.
Nu i höst kommer det definitivt att bli ett stort “efter”…

För er som ännu inte hittat till QiGong och Taiji Quan-studion i Luleå. Här erbjuds kvalitativ träning och utbildning i QiGong och Taiji Quan för Hälsa Träning och Självförsvar. Studion håller öppet terminsvis samt att jag erbjuder privat träning för den som önskar.

Vi ses och hörs framöver. Kanske tidigare än du tror ;)

2 comments

  1. Waycleadangag says:

    maste kontrollera:)

    1. admin says:

      Hej “Waycleadangag”
      Vet inte vad som avses kontrolleras men du är välkommen till studion om det är det som menas. Till hösten kommer Wudang Gong Fu att introduceras till Luleå och Sverige via seHelheten.se Om det är kina du funderar på kan jag bara rekommendera skolan och träningen där. Inget för den arbetsskygge men mycket för den som är beredd på mycket träning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>