«

»

Feb
18

KUNSKAP

Har du bra kunskaper?

Vet du rätt saker?

Har du bra beslutsunderlag?

Att handla rätt, göra bra, inte fela är något de flesta strävar efter.

När det gäller den egna hälsan, det egna måendet och det egna görandet tror jag att många skulle behöva uppdatera sin kunskapsbank.
De lever många gamla myter i samhället. Missuppfattningar som tyvärr kan leda till sjukdom i slutändan om man inte får hjälp att “skjuta hål” på dom.

Med ett ökat kunnande blir det enklare att fatta goda beslut som leder till ett aktivt agerande för att nå önskade resultat.
Lät det krångligt? Det är det inte.

Ett steg i “rätt” riktning kan vara att boka in mig för kunskapsöverföring.
Jag föreläser om Hälsa för kropp och själ. Vad kroppen och knoppen behöver för att fungera, må bra och kanske till och med bättre.

Jag erbjuder också aktiviteter och träning helt i linje med föredragen, förbättrad hälsa på alla plan. Det kan vara riktiga röjarpass med boxning och sparkar som får svetten att lacka. Det kan vara meditation, stavgång och individuellt anpassade aktiviteter helt utifrån dina önskemål. 

Kroppen och Knoppen, att se helheten, att tänka långsiktigt är mina motton.

Vågar du vänta längre?
Kontakta mig för en bokning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>