«

»

Dec
22

CHRISTMAS TIME AGAIN

Så är då helgerna snart här, och förbi.

Fort går tiden och händelser är snabbt passé.
Hur tänker du kring julen, vad är viktigt?

 För mig är det inte klapparna, granen eller ens julmaten. Visst är det trevliga inslag men umgänget är det som är viktigast. Att träffas, sitta ner och spela spel, promenera i kylan, umgås. Äta gott och kanske även dricka godare. För något år sedan skippade vi julmaten och lagade en kalkon istället och det gick också.

Träningen för mig är på sparlåga nu över helgerna, tid för återhämtning, börja ladda för det nya året. Ok, jag är inte helt stilla men det var det nog ingen som trodde. Snögymmet får sysselsätta mig när studion nu har lite julstängt.

En liten grej, den 5:e januari erbjuds en uppvisning i Taiji Quan på kulturens hus, detta i samband med den pågåenden japanska utställningen.
Kl 14.00 startar det, vi kanske ses där :)  

Hoppas ni alla har en bra helg och kom ihåg att det är inte vad äter mellan jul och nyår utan vad vi äter mellan nyår och jul som räknas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>