«

»

Dec
27

Slutet, eller början….

Vi lämnar nu snart 2020. Året som för alltid kommer att vara intatuerat i våra sinnen. Vi sörjer dom som inte är med oss längre och vi sörjer allt vi inte kunde göra. Vi inser att inget kommer att bli vad det tidigare var. Vi inser att livet för alltid kommer att vara “det nya”. Här kommer vår stora utmaning, att anta utmaningen och anpassa sig efter detta nya. Mitt gamla ordspråk “Utveckling genom utmaning” har inte varit mer rätt än nu. Och Clintans ord i Heartbreake ridge, “Improvise and Overcome” känns högaktuellt.
Vad vill jag då med detta inlägg?
Hälsa att jag ser fram emot det som kommer, jag saknar det som var. Jag lär av vad som händer och jag följer tidens strömningar.
Dao Fa Zhiran – The natural way.
Och jag påminner mig om mitt gamla nyårslöfte som jag kommer att förnya.
Träna när det går, Njut när jag får och försöka leva som jag lär…
Vi ses där vi ses