«

»

Sep
03

England inom kort :)

Snart drar jag västerut mot England.

Sista helgen i september kommer jag att ge en två dagars workshop i Peterborough, en ort 12 mil norr om London.
Jag var där i maj första gången och det gav mersmak för alla. Så nu återvänder jag för mer av det goda. Det blir QiGong och grunder i vår träning inom Kung Fu.

Vad händer mer?

Jag har fått frågor om klasser och träning i Luleå och tyvärr har jag måst svara att inga klasser är planerade. Studion är stängd nedlagt och tömd. Efter sju år på småbåtsgatan 1 har Luleå QiGong och Taiji Quan-studio stängt. Det var dags att gå vidare.

Betyder det att det är sluttränat, att man inte längre kan lära sig Wudang Taiji eller QiGong i Luleå? Givetvis inte. Men nu är det upp till dig som vill lära dig att faktiskt boka tid med mig. Jag erbjuder nu privat undervisning till den som vill boka det.
Detsamma gäller för workshops och kurser. Vill du arrangera något och boka in mig är det bara kontakta mig. Jag reser dit det behövs.

 

 

 

 

 

 

 

Vi ses :)